менаџмент совети

Кој е вистинскиот консултант за тебе и твојот бизнис?

Сигурно досега имаш ангажирано или пак имаш размислувано да ангажираш консултант што ќе ти помогне да го унапредиш бизнисот.

Гарантираме дека овие две прашања си ги имаш поставено пред да донесеш одлука:

1) дали ова е правиот човек за моите потреби? и

2) дали резултатите што ги ветува вредат за хонорарот што го бара?

Како консултантска компанија која била ангажирана многу пати од многу клиенти ќе се обидеме да ти дадеме одговор на двете прашања.

Continue reading